Składniki:
szpinak mrożony | 50 dkg |
fasola biała z puszki | 1 szt |
cebula | 1 szt |
boczek wędzony | 15 dkg |
kostka rosołowa | 2 szt |
gorąca woda | 2 litry |
olej do smażenia | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
szpinak mrożony | 50 dkg |
fasola biała z puszki | 1 szt |
cebula | 1 szt |
boczek wędzony | 15 dkg |
kostka rosołowa | 2 szt |
gorąca woda | 2 litry |
olej do smażenia | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: