Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa szpinakowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 500 g
feta 250 g
czosnek 4 ząbki
jogurt naturalny 300 ml
woda 0,5 l
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szpinakowa

Wodę zagotować z kostkami bulionowymi. Na gotującą się wodę wrzucić szpinak - ja użyłam mrożonego. Poczekać, aż się zagotuje. Dodać jogurt i przeciśnięty przez praskę czosnek. Na koniec dodać do zupy pokrojoną fetę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 10.11.2012 21:28
mniam jak ja dawno nie jadłam szczawiowe ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak