Składniki:
szparagi białe | 500 g |
cukier | 2 łyżeczki |
kości wołowe | 250 g (cielęce) |
włoszczyzna | |
cebula | 1 szt |
masło | 40 g |
mąka | 20 g |
żółtko jajek | 2 szt |
śmietana 18 proc | 200 ml |
natka pietruszki | |
sól i pieprz |
szparagi białe | 500 g |
cukier | 2 łyżeczki |
kości wołowe | 250 g (cielęce) |
włoszczyzna | |
cebula | 1 szt |
masło | 40 g |
mąka | 20 g |
żółtko jajek | 2 szt |
śmietana 18 proc | 200 ml |
natka pietruszki | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: