Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa szparagowa

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

porcje rosołowe 1 kg
szparagi 1 kg
przyprawy do smaku
śmietana 12% do smaku
koperek 1/2 pęczka
włoszczyzna 1 (krojona w paski)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szparagowa

Ugotować wywaru mięsno-warzywny.Szparagi obrać umyć.Ugotować na półtwardo.Następnie szparagi zmieksować blenderem.Potem zmiksowane szparagi włożyć do wywaru.Zagotować.Koperek posiekać dodać do zupy.Doprawić dodać śmietany.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 29.11.2013 20:37
ciekawa ta zupa
Jolanta40 21.04.2012 17:55
bardzo apetyczna
Jolanta40 21.04.2012 17:55
bardzo apetyczna
malaczarna23 14.02.2012 10:54
pyszna
goofy9 03.07.2011 22:35
super zupka
gusia1000 17.05.2011 17:49
Nie jadłam takiej zupy nigdy.
patusia 30.01.2011 23:42
Wygląda pysznie i na pewno tak samo smakuje :)
gusia1000 24.12.2010 00:43
Nigdy takiej zupy nie jadłam i na pewno jest dobra.
PaniMISIOWA 12.12.2010 12:59
jeszcze nigdy nie próbowałam szparagowej...
Goya 30.11.2010 12:07
fajna
edyta18-20 25.09.2010 11:30
muszę wypróbować
aginaa 31.08.2010 14:23
super
tomcio 16.08.2010 11:37
mniam
iwona332 04.08.2010 14:05
super
Justyna223 30.07.2010 18:14
ślicznie wygląda ta Twoja zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak