Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa puree z marchewki i selera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól do smaku
marchewka 6 sztuki
seler korzeniowy 1 sztuka
bulion warzywny 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa puree z marchewki i selera

Marchewkę i seler umyć, obrać a następnie pokroić w kosteczkę i zagotować w szklance bulionu. Ugotowane poddusić ok. 5 min. Następnie zmiksować drobno i doprawić do smaku pieprzem i solą, oraz wlać pozostały bulion i zagotować. Na talerzyku przybrać bazylią. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 28.08.2013 10:04
Smaczna zupa
Seba 17.06.2013 10:10
bardzo smaczne
RenataZ-et 31.05.2013 22:30
rewelacyjna zupa
Betka 11.07.2012 09:09
mniammm;)
Betka 11.07.2012 09:09
mniammm;)
Bartolomeo 02.11.2010 08:38
ciekawe
sylwiachmiel 29.08.2010 16:41
musze wyprobowac przepis
Ewa111 05.07.2010 13:48
Fajna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak