Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowo-marchewkowa z ryżem

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 4 szt
marchewka 2 szt
bulion 4 szkl
ryż 50 g
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowo-marchewkowa z ryżem

Pomidory sparzyć, obrać ze skóry, pozbawić wodnistych części. Marchewkę pokroić i ugotować razem z pomidorami na bulionie. Wszystko zmiksować blenderem. Zupę przyprawić. Ryż ugotować oddzielnie i dodać do zupy. Można posypać natką pietruszki. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 12.01.2014 16:21
super smaki :)
IwonaDD 18.11.2013 10:55
wspaniała zupka
berys18 15.11.2013 07:55
smaczna zupa o pięknym kolorze
Norgiusz 23.10.2013 22:11
uwielbiam taką zupkę
IKrakowianka 19.10.2013 19:43
świetne danie
ONY_za_kare 23.09.2013 09:39
pyszna zupka!
Grażyna13 20.09.2013 15:36
Pyszna zupka :)
gosia56 08.09.2013 14:12
super zupka a jaki piękny kolor
Alex_M 06.09.2013 14:03
smaczna zupka :)
gusia1000 05.09.2013 17:47
Dobra zupa.
bogusia19 02.09.2013 11:35
apetycznie wygląda
Megg 02.09.2013 09:43
smaczna zupka
dodi 02.09.2013 09:38
pysznie wyglada
Mniam 02.09.2013 09:16
No właśnie. Robiłam ją dla syna.
idealme 02.09.2013 08:35
mój smak dzieciństwa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak