Składniki:
kości schabowe | 700 g |
marchew | 1-2 szt |
pietruszka | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
sól i pieprz | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
makaron | do podania - dowolny |
mięta świeża siekana | 5 łyżek |
kości schabowe | 700 g |
marchew | 1-2 szt |
pietruszka | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
sól i pieprz | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
makaron | do podania - dowolny |
mięta świeża siekana | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: