Zupa Pomidorowa na Bazie Mojego Przecieru Pomidorowego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion

    1 l.
  • marchew

    1 szt
  • makaron muszelki

    4-5 łyżek
  • koncentrat pomidorowy

    1 łyżka
  • passata pomidorowa

    180 g
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • sól i pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1.Do bulionu wrzucić marchewkę, gotować aż zmięknie.
2.Wrzucić makaron, gdy makaron jest już prawie ugotowany, dodać koncentraty.
3.Na sam koniec dodać pietruszkę i doprawić solą i pieprzem wedle uznania.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat