Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa piwna po bawarsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piwo jasne 2 litry
cynamon Prymat troszkę
śmietana szkl
żółtko surowe 3
ser biały 25 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa piwna po bawarsku

Piwo zagotować z cynamonem i goździkami. Przecedzić ,połączyć ze śmietaną ,rozmieszaną z żółtkami. Ser pokroić w kostkę i podawać do zupy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 19.01.2012 11:22
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak