Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowo - serowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 1 litr
pieczarki 10 dag
serek topion Hohland 1 pieczarkowy
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowo - serowa

Wodę zagotować z bulionem. Serek zmiksować z niewielką ilością wywaru i połączyć z bulionem. Pieczarki pokroić w cienkie plasterki i dodać do zupy. Podawać z małą ilością makaronu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 02.03.2012 15:00
dobra
agata1722
agata1722 02.03.2012 15:00
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak