Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z zielonym groszkiem i makaronem
Kroki postępowania
Smacznego :)
pieczarki | 500 gram |
groszek mrożony | 1,5 szklanki |
cebula | 1 szt |
por | 1 szt (zielona część) |
makaron | 100 gram (zacierka) |
woda | 1,5 litra |
oliwa | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
Tymianek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: