Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z nitkami
Kroki postępowania
Gotujemy do miękkości warzyw.
Chwilę gotujemy.
pieczarki | 0,5 kg |
marchew | 1 sztuka |
seler | 0,5 sztuki |
pietruszka | 0,5 sztuki |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2 łyżki |
Kostki rosołowe Kucharek | 2 sztuki |
makaron nitki | 250 g |
masło lub margaryna | 2 łyżki |
woda | 3 l |
cebula | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: