Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z koperkiem i ziemniakami
Kroki postępowania
Po 15 minutach gotowania ziemniaków z warzywami dodać przygotowane pieczarki, por i brokuł gotować do miękkości.
pieczarki | 25-30 dag |
ziemniaki | 3 szt |
marchew | 1 średnia |
pietruszka | 1/2 szt |
brokuł | 1/2 szt |
por | 1 mały |
śmietana 30% | 2-3 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mleko | 2-3 łyżki |
koperek | 2-3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: