Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z kaszą manną
Kroki postępowania
Kiedy mięso zmięknie dodać kaszę mannę oraz natkę pietruszki. Gotować do miękkości.
wieprzowina | 30 dkg |
oliwa | 1 łyżka |
pieczarki | 20 dkg |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/4 sztuki |
kasza manna | 1/2 szklanki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 3 sztuki |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
Kucharek przyprawa do potraw | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: