zupa pieczarkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1 szt.
  • pieczarki

    20 dkg
  • Kucharek

    2 łyżki
  • makaron

    2 łyzki
  • śmietana 12%

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zagotować wodę, dodać przyprawę Kucharek i pokrojoną w plasterki marchewkę. Do nich wkroić pieczarki i pogotować 10 minut. Dodać makaron. Jak będzie już miękki, to wyłącz gaz, doda śmietanę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mamusia1 12.11.2013 08:35
moja ulubiona
Margo1 11.06.2013 08:22
też moja ulubiona zupka
mamusia1 19.03.2012 17:28
smaczna
mamusia1 19.03.2012 17:28
smaczna
mamusia1 12.03.2012 15:08
mniam!!
mamusia1 12.03.2012 15:08
mniam!!
adam1f 17.03.2011 00:20
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat