zupa pieczarkowa

zupa pieczarkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1 szt.
  • pieczarki

    20 dkg
  • Kucharek

    2 łyżki
  • makaron

    2 łyzki
  • śmietana 12%

    2 łyzki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania zupa pieczarkowa

Zagotować wodę, dodać przyprawę Kucharek i pokrojoną w plasterki marchewkę. Do nich wkroić pieczarki i pogotować 10 minut. Dodać makaron. Jak będzie już miękki, to wyłącz gaz, doda śmietanę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

mamusia1 12.11.2013 08:35
moja ulubiona
Margo1 11.06.2013 08:22
też moja ulubiona zupka
mamusia1 19.03.2012 17:28
smaczna
mamusia1 19.03.2012 17:28
smaczna
mamusia1 12.03.2012 15:08
mniam!!
mamusia1 12.03.2012 15:08
mniam!!
adam1f 17.03.2011 00:20
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat