Zupa owocowa na zimno

Zupa owocowa na zimno

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • borówki amerykańskie

    1 garść
  • granat

    1/2 szt.
  • nektarynka

    1/2 szt.
  • mięta świeża

    3 listki
  • jabłko

    1/2 małe
  • mleko sojowe

    250 waniliowe
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Zupa owocowa na zimno

Nektarynkę i jabłko oczyszczamy i kroimy w drobną kostkę. Granata wydrążamy. Miętę drobno kroimy.
Wszystkie owoce wrzucamy do miseczki. Zalewamy mlekiem sojowym i posypujemy miętą.
Wszystko mieszamy i gotowe.

Niby nic a bardzo smaczne!!

Smacznego!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Kas2 17.08.2012 13:41
ładne kolorki. wygląda smakowicie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat