Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa orzechowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół drobiowy 2 l
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
orzechy włoskie 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa orzechowa

Rosół gotować z orzechami włoskimi ok. 30 min. aż zciemnieje. Następnie dodać koncentrat pomidorowy oraz doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 22.02.2014 14:31
zaskakujące połączenie
matii6 22.04.2012 21:27
pierwsze słyszę o takiej zupie
alaaa 22.04.2012 21:21
zaskakujący przepis
m1monika 04.04.2012 09:51
jeszcze takiej nie jadłam
Ada-Gaba 30.12.2011 20:55
fajna,
kate.500 23.09.2011 09:45
pychotka
barbara11561 25.06.2011 07:20
Bardzo ciekawy:)
Sylwia56
Sylwia56 06.06.2011 19:58
jeszcze się z tym nie spotkałam
Rybciia 13.05.2011 10:27
nigdy nie jadłam
Izabela28 17.04.2011 20:35
ciekawe połączenie rosołu z orzechami:)
Tomasz17 15.04.2011 16:39
musi być dobre
Grazyna0211 10.04.2011 14:39
takiej zupy jaszcze nie jadłam
Gosia32
Gosia32 28.03.2011 16:25
Ciekawy przepis;]
Dorota59 20.03.2011 09:58
no właśnie
AgaS10 10.03.2011 20:29
ciekawe jak to smakuje:)
Edyta38 15.02.2011 08:57
ciekawy przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak