Zupa orzechowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rosół drobiowy

    2 l
  • koncentrat pomidorowy

    2 łyżki
  • orzechy włoskie

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rosół gotować z orzechami włoskimi ok. 30 min. aż zciemnieje. Następnie dodać koncentrat pomidorowy oraz doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kuklik 22.02.2014 14:31
zaskakujące połączenie
matii6 22.04.2012 21:27
pierwsze słyszę o takiej zupie
alaaa 22.04.2012 21:21
zaskakujący przepis
m1monika 04.04.2012 09:51
jeszcze takiej nie jadłam
Ada-Gaba 30.12.2011 20:55
fajna,
kate.500 23.09.2011 09:45
pychotka
barbara11561 25.06.2011 07:20
Bardzo ciekawy:)
Sylwia56 06.06.2011 19:58
jeszcze się z tym nie spotkałam
Rybciia 13.05.2011 10:27
nigdy nie jadłam
Izabela28 17.04.2011 20:35
ciekawe połączenie rosołu z orzechami:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat