Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ogórkowa na mięsie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna 1 pęczek
wieprzowina 30 dag
śmietana 1 szklanka
sól do smaku
cukier do smaku
cebula 1 szt
ogórek kwaszony 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogórkowa na mięsie

Mięso drobno pokroić i ugotować z dodatkiem pokrojonych warzyw i posiekaną cebulą. Gdy warzywa i mięso będą miękkie dodać drobno posiekane ogórki i śmietanę. Zagotować, przyprawić do smaku sola i pieprzem. Podawać z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 05.06.2012 08:33
moja ulubiona
Iwona51
Iwona51 20.11.2011 12:01
smaczna
Neetka90 03.07.2011 20:15
ciekawe ;>
Monika193
Monika193 01.04.2011 09:02
uwielbiam ogórkową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak