Składniki:
bulion wołowy | 1,5 l |
ogórek kiszony | 1/2 kg |
kwas z ogórków | 250 ml |
masło | 1 łyżka |
koperek | 1/2 pęczka |
mąka | 1 łyżka |
śmietana 12% | 100 ml |
ziemniaki | 300 g |
bulion wołowy | 1,5 l |
ogórek kiszony | 1/2 kg |
kwas z ogórków | 250 ml |
masło | 1 łyżka |
koperek | 1/2 pęczka |
mąka | 1 łyżka |
śmietana 12% | 100 ml |
ziemniaki | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: