Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ogórkowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 2 szt
ogórki kiszone 1/2 kg
marchewka 3 szt
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt
śmietana 18 proc

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogórkowa

Mięso myjemy , wkładamy do garnka z zimną wodą. Gotujemy. Wrzucamy jarzynkę i nadal gotujemy. Następnie wkładamy marchew oraz ziemniaki pokrojone. Oczywiscie gotujemy. Ogórki ścieramy na tartce i dodajemy do zupki. Gotujemy. Zabielamy śmietaną. Wszystko razem zagotowujemy. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 22.03.2017 09:29
bardzo dobra
Jodaj 21.08.2014 17:24
lubię taką :)
gibli 17.08.2014 11:15
dobra zupka
IwonaKa 27.07.2014 10:58
pycha,moja ulubiona zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak