Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ogórkowa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z kością 50 dag
włoszczyzna 25 dag
woda 1 3/4 l
kwas ogórkowy 1/4 l
sól 1 szczypta
piperz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogórkowa

Kości i mięso opłukać zalać wodą osolić wolno gotować Gdy mięso stanie się na wpół miękkie włożyć oczyszczoną włoszczyzną i gotować do miękkości Przecedzić wywar połączyć z kwasem ogórkowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fasola 31.10.2011 16:04
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak