Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Neapolitańska
Gotujemy makaron al dente zgodnie z instrukcją. Dodajemy do zupy. Przyprawiamy czarnym pieprzem.
Opcjonalnie dekorujemy świeżą pietruszką.
skrzydełka kurczaka | 3 szt |
woda zimna | 3 l |
włoszczyzna | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
śmietana 30% | 100 ml |
ser żółty | 150 g |
makaron rurki | 100 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: