Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa neapolitańska

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z warzyw 6 szklanek
śmietana 18 proc 25 dag
żółtka jaj 2

Przepis i sposób przygotowania na: zupa neapolitańska

Do przecedzonego wywaru dodać śmietankę i zagotować. Żółtka rozmieszać z zupą i dodać ser żółty doprawić do smaku. Podawać z ugotowanym wcześniej makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 25.06.2012 22:37
Fajna zupka.
Anna146 15.05.2011 12:10
ile sera żółtego dodać?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak