Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa na bazie mrożonki chińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości schabowe 0,5 kg
mrożonka chińska 1 opakowanie
ryż 0,5 szklanki
śmietana 0.5 szklanki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa na bazie mrożonki chińskiej

Kroki postępowania

1
Robimy wywar mięsny na kościach schabowych.
Krok 1 - Zupa na bazie mrożonki chińskiej foto
2
Do wywaru dodajemy mieszankę chińską oraz wsypujemy pół szklanki ryżu. Gotujemy składniki około 20 minut.
Krok 2 - Zupa na bazie mrożonki chińskiej foto
3
Dodajemy przyprawy sól pieprz oraz przeciśnięty czosnek. Na końcu dodajemy śmietanę . Zagotowujemy zupę i podajemy gorącą.
Krok 3 - Zupa na bazie mrożonki chińskiej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 20.01.2014 22:25
Bardzo fajna zupa :)
dodi 14.01.2014 08:31
pyszna zupka
gusia1000 14.01.2014 00:08
Fajna zupa.
Bernadeta1 14.01.2014 00:05
smaczna jarzynowa zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak