Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa mieszana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 3 szt
marchew 2 szt
kapusta biała 1/4 główki
kości 1 kg
seler kawałek
por kawałek
Kucharek przyprawa do potraw 1 łyżka
śmietana 18 proc 1/2 szklanki
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
Ziele angielskie całe Prymat 4 szt
zupa 1 fasolowa

Przepis i sposób przygotowania na: zupa mieszana

kości zagotować zebrać szumowiny. Następnie dodać obrane i rozdrobnione warzywa i przyprawy. Gotować do miękkości. Gdy mięso będzie miękkie wyjmujemy obieramy z mięsa i dodajemy do zupy, Na koniec dodajemy rozrobioną w wodzie zupę fasolową i zaprawiamy śmietaną, Chwilę gotujemy i doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 11.12.2012 17:27
smaczna :-)
owca441 25.09.2012 20:39
pyszna taka wielosmakowa
Seba 05.09.2012 10:38
extra
maciek7 02.09.2012 21:11
pycha
teresa18 30.08.2012 20:46
pożywna
olkaaa 28.08.2012 10:33
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak