Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA MEKSYKAŃSKA

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
fasola czerwona z puszki 1 puszka
kukurydza w puszce 1 puszka
papryka czerwona 1 sztuka
sok pomidorowy 500 ml
papryka zielona 1 sztuka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA MEKSYKAŃSKA

Mięso mielone podsmażamy na patelni, zalewamy sokiem pomidorowym,dodajemy kukurydzę,fasolę i paprykę pokrojoną w kosteczkę. Dusimy około 30 minut.
Super ekstra pożywna zupka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 08.07.2013 21:46
taka zupka to moje smaki
marines27 30.06.2013 09:27
Na pewno wypróbuję
Renata22 25.03.2013 19:12
moje smaki;) ładnie wygląda
kate.500 24.03.2013 15:34
pysznie wyglada
Rafał10 08.03.2013 11:17
Meksykańskie smaki - coś dla mnie :)
rjustysia 06.03.2013 20:50
świetne danie, bardzo je lubi moja rodzina :)
Marcinkemp 17.02.2013 22:22
Ciekawy przepis
MagdaXXX 17.02.2013 10:07
polecam bardzo naprawdę smaczna zupka,gęsta i sycąca
Ada-Gaba 16.02.2013 07:04
wyśmienita
Milena87 14.02.2013 18:01
jeszcze nie jadłam takiej, ale na pewno warto spróbować
Bogusiaz 14.02.2013 16:02
musi byc smaczne
IwonaDD 14.02.2013 15:54
swietny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak