Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa malucha- z indykiem, ryzem, marchewką i koperkirm

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

indyk 3 łyzki
marchew 0.5 sztuki
ryż 2 łyżki
koperek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa malucha- z indykiem, ryzem, marchewką i koperkirm

Robimy wywar na mięsie z indyka. Odlewamy 1,5 szklanki i gotujemy w nim o,5 marchewki , 2 łyżki ryżu-przez 15 minut. Pod koniec gotowania dodajemy posiekany koperek. Mięso z indyka obieramy i dodajemy do zupki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak