Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa kwasówka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rosół z kostki 6 szklanki
mąka 1 łyżka
masło 1 łyżki
grzyby suszone 6 szt
kapusta kiszona 3 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: zupa kwasówka

grzyby ugotować w rosole z kostki wyjąć pokroić w kostkę i dodać do zupy dodać sok z kiszonej kapusty i doprawić zagotować przygotować zasmażkę z masła i mąki dodać do zupy i mieszając zupa powinna zgęstnieć ale tylko trochę podawać z ziemniakami ugotowanymi

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 16.01.2012 07:57
pycha
elwal
elwal 31.07.2011 14:15
Robię podobną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak