Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krem z fasoli i grochu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groch 1 szkl
fasola Jaś 1 szkl
wędzonka 40 dkg
Kminek mielony Prymat
Majeranek suszony Prymat
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem z fasoli i grochu

Wędzonkę zalewamy wodą i gotujemy. Groch i fasolę zalewamy wodą, solimy i gotujemy do miękkości. Wędzonkę wyjmujmy i kroimy na drobną kostkę. Do wywaru z wędzonki dodajemy ugotowany groch z fasolą i blenderujemy na krem. Przyprawiamy majerankiem, kminkiem i przyprawą uniwersalną. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gracer 28.10.2014 21:52
super przepis
Ewelina1991 28.10.2014 13:18
smaczna zupka
Sroczka 28.10.2014 11:11
Pyszna zupka, zjadłabym.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak