Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krem pieczarkowy z kurczakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kostka warzywna 1 sztuka
pieczarki 400 gram
cebula 1 sztuka
jogurt naturalny 3 łyżki
oliwa 1 łyżka
mięso mielone 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem pieczarkowy z kurczakiem

Przygotować 0.75 l bulionu z kostki warzywnej. Pieczarki oczyścić , pokroić, cebulę posiekać. Pieczarki i cebulę podsmażyć na łyżce oliwy (ok. 5 min). Pieczarki i cebulę połączyć z bulionem, zagotować. Dodać jogurt naturalny. Mięso mielone podsmażyć na suchej patelni i dodać do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 19.11.2012 22:31
pewnie i dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak