zupa koperkowo-grysikowa

zupa koperkowo-grysikowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grysik

    150 gram
  • skrzydełka kurczaka

    1 kg
  • włoszczyzna

  • koperek

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania zupa koperkowo-grysikowa

skrzydełka zalać wodą,dodać włoszczyznę pokrojoną w kostkę lub plasterki,gotować ok.40 minut,wsypać grysik i pogotować jeszcze 10 minut.Skrzydełka wyjąć,obrać mięso od kości i wrzucić z powrotem do zupy,koperek posiekać wsypać do garnka,wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Norgiusz 27.05.2012 08:33
fajna zupa
krokodyl 07.05.2012 00:20
fajnie i smacznie
mala2021 05.03.2012 17:38
smaczna zupka
Tika4444 04.03.2012 07:49
super zupka
Tika4444 04.03.2012 07:49
super zupka
Dorian 26.02.2012 11:25
lubie zupki
alaaa 06.01.2012 21:02
smaczna taka zupka
alaaa 06.01.2012 21:02
smaczna taka zupka
alaaa 06.01.2012 21:01
smaczna taka zupka
Ania67 17.12.2011 10:35
świetna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat