Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa Jagódki

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 3 l.
marchewka 2 szt.
pietruszka 1 szt.
seler wg uznania
por wg uznania
ziemniaki 3 szt.
jajko ugotowane na twardo 3 szt.
śmietana 1/2 szkl.
mąka 1 łyżka
koperek 6 łyżek
sól do smaku
pieprz wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa Jagódki

Włoszczyznę i ziemniaki pokroić i zalać wodą. Posolić i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania zupę zaprawić śmietaną roztrzepaną z mąką. Wymieszać. Wkroić ugotowane jajka. Przed podaniem posypać drobno pokrojonym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 02.09.2016 17:25
uwielbiam.
berys18 25.08.2016 07:40
fajna zupka
Malgorzata549 11.06.2015 10:33
pyszny pomysł
IwonaKa 07.06.2015 11:15
pyszna zupka
Pani Domu 13.04.2015 18:07
smaczna i pachnąca
Izabela28 27.03.2015 11:30
pyszności, uwielbiam zapach koperku:)
Granita 03.09.2014 08:35
pachnie z daleka:);uwielbiam koperek, więc zupę koperkową tym bardziej
Klausia 22.07.2014 19:24
lubię taką zupę :)
gacopierz23 12.06.2014 18:51
lubię ten smak
Ola1young 26.05.2014 16:44
ja tez lubie koperkową
pawlito 17.05.2014 09:26
jeszcze takiej nie jadłem
w mojej kuchni 17.05.2014 09:09
smaczna zupka
Kejti 17.05.2014 00:04
Bardzo lubię taką zupkę :-)
IKrakowianka 16.05.2014 22:01
Świetna jest taka zupa
Wafelek2601 16.05.2014 21:23
Uwielbiam koperkową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak