Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Koperkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar warzywny 1 litr
śmietana 18 proc 100 ml
mąka 1 łyżka
koper świeży pęczek
włoszczyzna
ziemniaki kilka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Koperkowa

Bulion zagotowujemy z włoszczyzną.Dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki,marchewkę oraz połowę posiekanego koperku.Gdy warzywa zmiekna a zupa dobrze się zagotuje zabielamy i zagęszczamy ją wymieszaną śmietaną z odrobiną mąki.dodajemy resztę koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 27.08.2015 14:29
pyszne danie obiadowe
mirosława4 26.08.2015 20:17
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak