Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa kapuśniak z kwaszonej kapusty na rosole z parówką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1/2 kg.
parówki 3 szt.
rosół drobiowy

Przepis i sposób przygotowania na: zupa kapuśniak z kwaszonej kapusty na rosole z parówką

kapustę włożyć do garnka wlać odrobinę wody i podgotować ok.30min.w międzyczasie obrać ziemniaki pokroić w kostkę wrzucić do rosołu i gotować aż ziemniaki zmiękną dołożyć podgotowaną kapustę i parówki zagotować i podawać,zazwyczaj gotuję taką zupę jak zostaje Mi rosół z poprzedniego dnia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 03.01.2014 12:11
smaczna zupka :-)
Bernadeta1 30.11.2012 00:28
smaczny kapuśniak z taką wkładką
Fiffi 25.10.2012 21:04
pyszne
Wafelek2601 11.04.2012 18:01
uwielbiam kapuśniak
cooleczka 10.04.2012 16:33
taki kapuśniaczek - super sprawa :)
ronald88 09.04.2012 14:45
super
Wacław 09.04.2012 11:49
coś dla mnie ,pycha !
Seba 09.04.2012 10:19
moja ulubiona zupa
owca441 08.04.2012 10:06
pyszna na dzisiejszy ziąb doskonała
ziutula
ziutula 08.04.2012 00:30
lubię kwaśne zupy...
Katarzyna87 07.04.2012 23:43
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak