Składniki:
bulion warzywny | 3,5 l |
śmietana 12% | 330 g |
łopatka bez kości | 60 dag |
ziemniaki | 75 dag |
kalafior | 1 główka |
kalarepka młoda | 2 sztuki |
przyprawa do potraw Kucharek | 2,5 łyżki |
pieprz | do smaku |
bulion warzywny | 3,5 l |
śmietana 12% | 330 g |
łopatka bez kości | 60 dag |
ziemniaki | 75 dag |
kalafior | 1 główka |
kalarepka młoda | 2 sztuki |
przyprawa do potraw Kucharek | 2,5 łyżki |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: