Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jogurtowo - ziołowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jogurt naturalny 500 ml
kiełki rzodkiewki 50 g
kiełki lucerny 50 g
sól i pieprz do smaku
czosnek 1-2 ząbki
natka pietruszki 2 pęczki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jogurtowo - ziołowa

Natkę pietruszki bardzo drobno posiekać i wymieszać z jogurtem. Dodać sprasowany w prasce ząbek czosnku, sól, pieprz i wymieszać. Schłodzić w lodówce około 30 minut.
Przelać do talerzy, posypać obficie kiełkami rzodkiewki i lucerny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 07.11.2013 14:38
ciekawa zupka
matesko 07.11.2013 12:11
zdrowe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak