Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jarzynowa z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 2 szt
pietruszka 1 szt
fasolka szparagowa 1/2 kg
kalarepka 1 szt
kawałek mięsa z kością 25 dkg
koperek 1 łyzka
sól do smaku
ziemniaki 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa z fasolką

Do garnka z posoloną wodą z dodatkiem mięsa wrzuciłam pokrojone marchewki, pietruszkę i kalarepkę. Gdy to się pogotowało około 20 minut, dodałam obraną i pokrojoną na kawałki żółtą fasolkę szparagową a potem i pokrojone w kostkę ziemniaki. Po 20 minutach wsypałam posiekany koperek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 01.08.2012 13:50
pyszna ta zupa:)
Stenka 17.07.2012 12:36
ja dodaję jeszcze kalafior i brokuł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak