Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jabłkowa z bursztynem.
Kroki postępowania
Doprawić do smaku.
Zupę nalać na talerze i do każdego dodać 3 krople bursztynówki.
Smacznego, na zdrowie !
nalewka | 3 krople |
jabłko winne | 2 szt |
cebulka | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
masło | 1 łyżeczka |
seler naciowy | 1 łodyga |
marchew | 1 szt |
papryczka chili | 0,5 szt |
bulion drobiowy | 500 ml |
sok jabłkowy | 250 ml |
kardamon | 0,5 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 200 ml |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 30 dag |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: