Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa gulaszowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 500 g
wieprzowina 500 g
bulion 1,5 litra
cebula 2
ziemniaki 4
papryka czerwona
papryka żółta
por
kukurydza w puszce
mąka
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
Papryka ostra mielona Prymat
sól i pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa

Mięsa pokrój na kawałki podsmaż i włóż do garnka,Cebule posiekaj i dodaj do mięsa,przypraw i gotuj.Ziemniaki i paprykę i pora pokrój i dodaj do garnka.Dopraw zupę i gotuj do miękkośći.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak