Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa gulaszowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 1 kg
papryka czerwona 1 szt
marchew 2 szt
por (biała część) 1 szt
pietruszka 1 szt
seler 1/5 szt
ziemniaki 4 szt
przecier pomidorowy 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
Ziele angielskie całe Prymat 3 szt
Kucharek przyprawa do potraw 1,5 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zupa gulaszowa

Kroki postępowania

1
Mięso pokroić w kostkę ,przesmażyć delikatnie, następnie dodać przecier i dolać wodę tyle aby przykryła mięso, oraz ziele, liście,kucharka
Krok 1 - zupa gulaszowa foto
2
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę dodać do gotującego się mięsa.Warzywa oczyścić i pokroić w paski podsmażyć i dodać do mięsa.
Krok 2 - zupa gulaszowa foto
3
Całość gotować do miękości i doprawić do smaku paprykami
Krok 3 - zupa gulaszowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 06.07.2014 08:44
bardzo dobry
Jodaj 29.06.2014 21:32
bardzo fajna zupka :)
Kejti 07.06.2014 00:43
Pyszna i pożywna :-)
Krzysztof15 31.05.2014 20:29
bardzo lubie
Megg 31.05.2014 15:27
bardzo smaczna i pożywna zupka
Bernadeta1 31.05.2014 11:46
lubię taką, bardzo smaczna
ben-ka 31.05.2014 09:29
Lubię gulaszową,szczególnie jak jest zimno:)
pestka 31.05.2014 08:46
smaczna zupa
halinah 31.05.2014 06:36
konkretna zupa :)
patryska76 31.05.2014 00:17
Wygląda na smaczną :)
Marta1986 30.05.2014 23:56
pysznosci mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak