Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa grzybowo-dyniowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1 szt
marchew 1 szt
dynia 30 dkg
grzyby leśne
rosół 2-2,5 l
makaron
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: zupa grzybowo-dyniowa

Kroki postępowania

1
cebule pokrojoną w kostkę podsmażamy, następnie dodajemy startą marchew i dynię chwilę podsmażamy mieszajac
Krok 1 - zupa grzybowo-dyniowa foto
2
ugotowane i odsączone grzyby miksujemy i dodajemy do warzyw podsmażamy
Krok 2 - zupa grzybowo-dyniowa foto
3
wszystko zalewamy 2 litrami rosołu i gotujemy 15 minut na wolnym ogniu, dodajemy makaron
Krok 3 - zupa grzybowo-dyniowa foto
4
przed podaniem posypać zieleniną
Krok 4 - zupa grzybowo-dyniowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 31.12.2013 08:55
ciekawe polaczenie
ONY_za_kare 29.12.2013 13:56
fajna zupka !
Katarzyna/kate1980 25.12.2013 22:54
fajna zupka
Dorota59 14.12.2013 13:26
wow, ciekawe połączenie
Alex_M 14.12.2013 12:40
świetna zupa!
Sroczka 13.12.2013 20:03
Ta zupka musiała być pyszna.
mysza75 13.12.2013 19:02
jakie fajne połączenie smaków
owca441 13.12.2013 18:29
ciekawa odmiana grzybowej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak