Składniki:
grzyby suszone | 100 g |
rosół | 2 l |
masło | 1 łyżka |
kasza pęczak | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
sól do smaku | |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
śmietana | 2 łyżki |
grzyby suszone | 100 g |
rosół | 2 l |
masło | 1 łyżka |
kasza pęczak | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
sól do smaku | |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
śmietana | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: