Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA GROCHOWA
Kroki postępowania
Gorącą zupę grochową podajemy z poszatkowaną natką pietruszki.
SMACZNEGO!!!!!!
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
natka pietruszki | pęczek |
ziemniaki | 3-4 szt |
żeberka wieprzowe | ok.400 g |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
sól | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
śmietana | 3-4 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
fasola biała | 1 szkl |
Ziele angielskie całe Prymat | 3-4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: