Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa z ziemniakami i makaronem
Kroki postępowania
W osobnym garnku gotujemy makaron świderki, tak jak lubimy.
Smacznego!
ziemniaki młode | 4 sztuki |
marchewka młoda | 2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
makaron świderki | 1 garść |
sól | 1 szczypta |
fasola szparagowa | 0,5 kg |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
kostka rosołowa | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: