Zupa fasolowa z kapustą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    1 garść
  • kapusta biała

    1/4 szt
  • cebula biała

    1 szt
  • ziemniak

    4 szt
  • marchewka

    2 szt
  • pietruszka

    1 szt
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • kostka warzywna

    1 szt
  • masło

    1 łyżka
  • Liść laurowy suszony Prymat

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do garnka z wodą wrzucamy pokrojone wszystkie warzywa .dodajemy kostkę bulionowa kucharka ,kulki pieprzu lisć laurowy .wszystko gotujemy do miękkości ,na koniec dodajemy łyzke masła .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Laila2786 23.08.2012 09:13
coś dla mnie
Norgiusz 01.12.2011 08:24
mniam
Justa32 15.09.2011 11:05
pycha
Gabriela7 28.07.2011 08:08
fajne
pioge7 28.07.2011 08:04
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat