Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa z grzankami czosnkowymi
Bagietkę kroimy na kromki, smarujemy masłem, oprószamy czosnkiem granulowanym. Pieczemy na rozgrzanej suchej patelni do zarumieniania.
Fasolową podajemy z gorącymi grzankami.
fasolka szparagowa | 500 g |
kiełbasa podwawelska | 400 g |
cebula biała | 1 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
passata pomidorowa | 350 ml |
olej do smażenia | |
sól i pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
cząber | 1/2 łyzeczki |
woda |
bagietka | |
masło | |
Czosnek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: