Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa
Kroki postępowania
Dodać paprykę, sól, pieprz wymieszać. Gdy fasola zmięknie zupa gotowa. Na sam koniec dodać natkę pietruszki.
woda | 3 l. |
kostka rosołowa | 1 szt. |
fasola konserwowa | 1 puszka |
warzywa suszone | 1 łyżka |
ziemniaki | 5 małych szt. |
marchew | 1 szt. |
ziele angielskie | 4 kulki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
boczek parzony | 200 gram |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: