Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 500 dag
ziemniaki 5 szt
marchew 2 szt
cebula biała 1 szt
żeberka 1/2 kg
sól do smaku
boczek 30 wędzony

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa

fasole namoczyć przez noc
przygotować wywar z żeberek,ugotować fasolę,ziemniaki,marchew,cebulę,boczek-pokroić w kostkę i dodać do wywaru-ugotować,dodać ugotowaną fasole,doprawić solą i pieprzem,zagotować wszystko razem-na koniec dodać majeranek

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 12.06.2017 14:57
pyszna zupka
Margo1 08.11.2013 13:00
chodzi za mna od bardzo dawna
ankaryba 05.11.2013 13:10
smaczna zupka :-)
Angelika10 10.09.2013 13:14
fajna zupka
Dorian 29.04.2013 22:10
smaczna zupa
gacopierz23 29.04.2013 22:08
wygląda apetycznie
RenataZ-et 17.04.2013 22:35
lubię takie zupy
jordi 24.03.2013 00:08
czasami taką robię, bo bardzo lubię,Twoja wygląda apetycznie
Wafelek2601 18.02.2013 15:20
Smaczna i pożywna zupka, często robię podobną na obiad
Bernadeta1 02.12.2012 19:49
bardzo smaczna
Beata23 10.11.2012 12:22
Też taką robię, pycha
Dorota37 09.11.2012 21:13
apetyczna
Patrycja25 06.11.2012 12:43
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak