Składniki:
bulion warzywny | 2 l |
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
śmietana | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1 1/2 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
zielona pietruszka |
bulion warzywny | 2 l |
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
śmietana | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1 1/2 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
zielona pietruszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: