Zupa chińska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzybki mun

    5 szt
  • udko

    1 szt
  • kukurydza

    1 puszka
  • pory

    1 szt
  • kalarepa

    2 szt
  • sos sojowy łyżka

    1 łyżka
  • pieprz biały

    1 łyżeczka
  • papryka czerwona

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na udku gotujemy wywar .Gdy mięso będzie prawie miękkie dodajemy warzywa ,grubo pokrojone .Gotujemy jeszcze troszkę Doprawiamy sosem sojowym i pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agaK. 01.11.2012 13:38
smaczne
Joanna108 18.04.2012 19:16
pycha
kasiaw 10.03.2011 14:06
fajny przepisik
Marcin Vw1 05.01.2011 19:17
fajny i napewno smaczny
berys18 29.12.2010 07:43
podoba mi sie ten przepis
Sylwia88 05.11.2010 13:09
muszę wypróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat